Marble Surface

Kursseja ja tunteja varattavissa!

Elokuussa alkavat kurssit varattavissa nyt!

 

Olkkari

Liikunnanilon Olohuone on paikka, jossa saat nauttia liikunnasta omana itsenäsi, omien taitojesi kanssa.

Meidän pienet ryhmäkoot takaa yksilöllisen huomioimisen ja henkilökohtaisen palvelun. 

Olkkarilla nimensä mukaisesti saa myös napata tunnin yhteydessä kupin kahvia tai teetä ja jäädä juttelemaan & tutustumaan muiden kanssa. 

Löydät meiltä ryhmät perheille, lapsille, äideille ja aikuisille. Lisäksi meillä on myynnissä ihania lahjatuotteita & herkkuja Suomalaisilta yrittäjiltä.

 

Ohjaajat

n.jpg
Nea Hellman
@liikunnanilonolohuone

"Olen Nea, Liikunnanilon Olohuoneen perustaja, liikuntaneuvoja, lasten liikuntaan erikoistunut yrittäjä. Minulla on monipuolinen työkokemus lasten parissa päiväkodissa, iltapäiväkerhossa, leireillä ja liikunnasta. Olkkarillakin ohjaan paljon lasten ja perheiden tunteja. Liikunnan ammattitutkinnon lisäksi olen käynyt useamman avoimen yliopiston kokonaisuuden.

 

Missioni on toteuttaa liikuntapalveluita jokainen hyväksyen sen hetkisten taitojen kanssa, kannustaen ja luoden iloa tekemiseen! 

Tervetuloa meille!

11.jpg
Maija Lehto
@pestotraining

Äitiyslomalla!

"Olen Maija, äitiysfysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja ja urheiluhieroja. Sydäntäni lähellä on äitien hyvinvointi niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeenkin. Vapaa-aika kuluu toimeliaan 2-vuotiaan kanssa touhutessa sekä omissa voimailu- ja tanssiharrastuksissa.

 

Pyrin saamaan mahdollisimman monia liikkumaan ja löytämään iloa liikkunnasta, vaikka mukana olisi rajoitteita tai kipuja. Haluan tarjota mielekkäitä liikuntahetkiä ja saada ihmiset oivaltamaan kuinka kehoa voi käyttää tehokkaasti ja laadukkaasti."

IMG-20210819-WA0002.jpg

Kati Pallasvuo
@katipallasvuo

Elina Saavalainen

@liikkeenvirta

"Olen Kati, liikunnanohjaaja amk, joogaopettaja sekä opiskelen fysioterapeutiksi. Olen työskennellyt liikunta-alalla 10 vuotta ohjaten erilaisia ryhmiä, kursseja ja yksilöitä. Olen saanut asiakkailta kiitosta välittävästä asenteesta, ammattitaitoisesta ohjauksesta ja aidosta kiinnostuksesta asiakkaita kohtaan. Minun kanssa ei tarvitse liikkua otsa rypyssä vaan rennosti ja hymyillen, tehokkuutta unohtamatta. 

Tervetuloa tunneille!

"Olen valmistunut balettitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta vuonna 2004 ja tanssin maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta vuonna 2009. Molempiin koulutuksiin kuului oleellisena osana pilates- ja joogaharjoittelu, ja opettajina meillä oli alojen huippunimiä. Innostuin lajeista ja hain niihin oppia myös muilta kursseilta Suomesta ja ulkomailta. Koin saavani näistä kehonhuoltolajeista erittäin paljon tukea tanssin harjoitteluun, rakkaaseen harrastukseeni juoksemiseen, mutta myös kaikkeen muuhun liikkumiseen ja olemiseen. Erityisen tärkeänä olen pitänyt pilates-tekniikkaa ennaltaehkäisemään vammoja ja myös palautumaan sellaisista. Pilates on ollut myös täydellinen liikkumisen muoto kahden raskauteni aikana ja synnytyksien jälkeen, osaan ohjata myös asiakkaitani harjoittelemaan turvallisesti kyseisinä aikoina."

 

Yhteystiedot

Liikunnanilon Olohuone
Leinikkitie 20 B (3. kerros), 01350 Vantaa 

Sähköposti: liikunnanilonolohuone@gmail.com