Tuntien varaus & peruutus

Lasten tunnit ja perhetunnit kulkevat pääosin 8 viikon kursseina.

Varaat paikan ja maksat siis kerralla kahdeksasta viikosta. Mikäli et pääse jonakin kertana paikalle, on sinun mahdollista käydä korvaamassa toisella tunnilla  (tästä kuitenkin sovittava aina etukäteen sähköpostilla: liikunnanilonolohuone@gmail.com.) tai paikan päällä. Kurssi maksetaan paikan päällä kurssin alkaessa. 

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssi tulee varata viimeistään 3vrk ennen sen alkua. Kurssin voi kuitenkin peruuttaa 5 vrk ennen sen alkamista. Lähempänä perutuista kursseista veloitetaan ellei ole esimerkiksi lääkärintodistusta siitä, ettei pysty kurssille osallistua. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on tarpeeksi. Tästä ilmoitetaan aina asiakkaille etukäteen.

 

Aikuisten viikkotunneille varataan paikka aina joka kerralle erikseen ajanvarausjärjestelmän kautta tai sähköpostilla. Halutessasi voit varata paikan samalle tunnille useammalle viikolle peräkkäin, muistathan tällöin perua osallistumisesi, mikäli et pääse joskus paikalle.

 

Varatun tunnin voi perua viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkamista. Viimehetken peruutukset yksittäistapauksina ja hyvällä syyllä ok. Mutta ilmoitathan silloinkin sähköpostilla tai tekstiviestillä estyväsi tulemasta. 

Jos tuntia ei peruta ollenkaan eikä asiakas tule paikalle, tunti veloitetaan normaalisti. 

 

Mikäli Olkkarin puolelta tunti joudutaan perumaan, esimerkiksi sairastumisten vuoksi, ilmoitetaan siitä mahdollisimman aikaisin asiakkaille. Ensisijaisesti tunnit aina järjestetään ja yritetään saada sijainen. Jos kurssimuotoiset tunnit joudutaan joskus perua, järjestämme korvaavan kerran.